Snabba cash skulle sitta fint!!

Den här dagen gick inte riktigt som jag tänkt mig. Det började med att min hyresvärd med ett stort flin sa att min flyttstädning inte var godkänd. Detta störde mig något enormt eftersom jag slitit som ett djur med just detta. Dessutom var jag tvungen att betala 500kr för en ombesiktining och med en studentekonomi är inte det så himla roande. Tror inte hon fått nått på länge så att hon måste göra livet surt för andra. JÄVLA KÄRRING!!

Sen försökte jag bli på bättre humör så jag och kusinen åkte in till stan och shoppade lite. Sen åkte vi och handlade förnödenheter på systemet och åkte hem och åt pizza.

Efter att ha tryckt i oss massa onyttigt så drog vi åter in till stan för att gå på bio och se Snabba cash! Mycket bra film måste jag säga och grymt snygg huvudrollsinnehavare!!!!!

Köpte även en anteckningsbok med rosa rosor på och den ska bli min bok för happy thoughts. Så att när jag har en dålig dag så ska jag kunna läsa i den och inse att världen faktist kan vara rolig för det mesta.

Nu sitter jag i sängen och ska snart sova. Imorrn ska kusinen och jag spela gitarr och sjunga på dagen och sen på kvällen smäller det!! Då ska vi ut och göra Kalmar osäkert tillsammans, ser fram emot det mycket.

Är så glad att kussen tagit sig ända ner hit till "landet". Vi har alltid roligt ihop när vi ses och det känns som att vi kommit varandra väldigt nära på sista tiden eftersom vi gått igenom saker som båda kan identifiera sig i. Love u honey!!

Nehe nu blir det sängen. Godnatt

puss MAULIN!!

Jag ser de snöar....

Snön bara vräker ner ute och jag vill inte gå ut men jag måste för är hundvakt den här veckan till Alice. Funderar på att träna henne att använda toaletten men de kan bli jobbigt me städningen istället så vi ger upp den idén så länge.

Fick tillbaka min omtenta i socialt arbete och den var godkänd så nu är jag ikapp igen och det känns såååå skönt!

Häromdagen hängde jag upp mina nya chockrosa gardiner bakom mina lila och tyckte det blev riktigt snyggt, börjar äntligen likna ett hem nu. Känns otroligt skönt att kunna inreda precis hur jag vill utan att nån annan lägger sej i.  Jag har länge velat ha lila, rosa och svart men eftersom det är för tjejigt så har det inte blivit så. Men nu äntligen så blev det av!!

Imorrn kommer min knasiga kusin Camilla till Kaalmaaa ända från huvudstan och vad vi ska hitta på det får tiden utvisa men har biobesök, shopping och utgång med i planeringen än så länge :) . Ska även städa ur bunkern imorrn och se till att knastanten som ska köpa min garderob hämtar den på nått sätt. Hon ville ställa den i trappuppgången till i helgen när hon hade ett släp men tror inte det kommer gillas av hyresvärden. Så länge jag slipper skiten så får hon göra vad hon vill. Ska bli så skönt att bara ha ett ställe att ha ansvar för, har varit ett himla flängande fram och tillbaka.

Såg på guldbagge-galan häromkvällen och Kjell Bergkvist drog ett så dåligt skämt att det blev bra.

Vet du hur man ser om någon har fått en spark i arslet?

Nej?

Medarna sticker ut där bak!!

HA HA HA!!!!! Så dålig humor har jag ibland när jag är trött.

Nu ska jag laga lite middag och se vad jag kan trolla ihop denna gång.
Puss och kram och nyp i stjärten // MAULIN!!!


Livet é en fest!

Oj oj oj va kul jag hade i lördags hos Kim och Becca. Nästan lite för kul för mådde inge vidare på Söndagsmorgonen hade en hemsk huvudvärk, men det gick över efter att ha tryckt i mig lite frukost.

Söndagen tillbringade jag först framför tv:n med Maria och när jag förhoppningsvis nyktrat till så åkte jag in till stan och hängde med Dolorez. Sen följde en seg resa tillbaka till Kalmar men väl i Kalmar åkte Alice och jag till stationen och plockade upp Josse.

Idag när vi kom fram till skolan så stod det att föreläsningen var inställd och det va ju mindre kul. Istället hade vi tentagenomgång av den senaste juridiktentan och jag tyckte jag hade gjort ganska bra ifrån mig, många tyckte denna tenta var svårare än den innan men för mig gick det mycket bättre på denna.

Sen åkte jag , Emma och Pär till Ikea för att handla säng till dom. Men jag ville ju inte va sämre så jag hittade också lite saker. Medans dom åkte och lämnade av sängen hos Pär så lagade jag middag och nu ligger Emma och Pär och jäser i soffan medans jag ligger på sängen. Ibland är det skönt och bara va och inte göra någonting.

På torsdag kommer kusin vitamin hit och då ska vi göra Kalmar osäkert det ska bli grymt kul att hon kommer ner och hälsar på.

Nehe nu är det dags att rasta hunden vi hörs!!

Puss o kram MAULIN!!


Klockrent!!!

Snodde den här anteckningen av Josefine för jag tyckte den var så klockren!!!


Vet ni varför vi flickor älskar er pojkar?

¤ Sättet ni ser ut när ni kliver ur duschen med en handduk slarvigt knuten runt höften
¤ De där djupa rösterna Ni får på morgonen
¤ Rufsigt hår när ni är precis nyvakna
¤ Sättet ni så sexigt tar av sig tröjor (helt olikt hur vi tjejer klär av oss)
¤ Att ni direkt förlorar ca 75 % av eran hjärnkapacitet när vi smeker insidan av era lår
¤ Den där otroligt sköna känslan när ni kysser oss i nacken
¤ Sättet ni sätter händerna mot våra höfter och går bakom oss när vi ska gå igenom ett rum fullt med folk
¤ Sättet på vilket våra händer känns så otroligt små inuti eras
¤ Hur ni erbjuder oss att låna era jackor trots att ni bara har en T-shirt under och det är jättekallt
¤ Hur ni ser ut som små barn när ni sover, trots att ni är hur tuffa som helst när ni är vakna


Jag kan inte annat än att hålla med till 100%!!

Kom precis hem ifrån Gullringen, har spelat innebandy och det var som vanligt kul men lite väl oseriöst på slutet. Är helt slut i kroppen och det känns jättebra. Ska snart gå och lägga mej i sängen och burra ner mej under duntäcket, skriver snart i sömnen.

Godnatt med er vänner!

Puss i ljumsken // Maulin

/ MAULIN!!

These boots are made for walkin'

Japp jag har gjort det igen!! Jag har köpt ytterligare ett par svarta stövlar, LYCKA!!! Dessa kostade endast 149 riksdaler och är av den modell som jag letat i evigheter efter. Det vill säga svarta och med låg klack och ingen överdrivet spetsig tå!

Efter dagens föreläsning om personlighet så drog Josse och jag till MODE ute vid ikea och shoppade loss. Jag shoppade inte så mycket faktist bara stövlarna och lite småkraffs på Ikea som t.ex diskställ som är ganska bra att ha.

Efter shoppandet drog jag hem och invigde diskstället och packade ihop mina träningskläder. Kl 18.00 drog Thessan och jag in till centan och tränade på nordic. Började må illa i slutet som vanligt, att jag aldrig kan lära mej att ta det lugnt? Efter träningen åkte jag och hämtade mina kursböcker på statoil som gick på en förmögenhet trots att jag struntade i en bok denna gång 1002kr för att va exakt, för TRE böcker!!! Orkade inte laga mat så köpte en pastasallad med räkor och den satt som en smäck.

Imorrn bär det av mot Solhult igen, ska passa R och hoppas att jag får sällskap av en viss person. Men det är inte hela världen om det inte blir nått av med det. På fredag blir det innebandy med grabbarna grus i Gullringen ser fram emot det massor för det va jättekul sist! På lördag blir de ferre för hela slanten hos Kim o Becca, har redan ångest över vad jag ska ha på mej men det löser sej alltid i slutändan.

Mina nya stövlar i looove them!!

Nu ska jag packa i ordning allt inför imorrn. Godnatt med er vänner sov gott och dröm vått!!

Puss o kram o nyp i stjärten!! MAULIN!!

Housework fascinates me, I can watch you do it all day!!

Jahapp då var det måndag igen och idag har jag varit totalt matt. Jag skulle ha diskat och städat men det blev slappa istället. När jag började känna mej ensam och övergiven tog jag min Svarta Pärla och drog till Emma. Vi har egentligen inte pratat så mycket med varandra men det är inte alltid man måste det. Vi har kollat på Bridget Jones och just nu är det The Simpsons som är igång.

Imorrn är det "ledig" dag och då ska jag ta tag i lägenheten. På torsdag åker jag ju till Solhult igen så är ju skönt att få ordning innan dess.

Jag hatar måndagar det är den värsta dagen på veckan, långt till helgen och allt känns bara jobbigt. Men försöker se det från den ljusa sidan. Den här veckan ska jag ju hem till Solhult redan på torsdag och va barnvakt när mor och far drar till Sthlm över dagen. Sen på lördag är det fest hos Kim och Becca och det ska bli jättekul. Känns alltid bra när man har nått att se fram emot.

Ska snart köra hem till skräddartorpsvägen igen och lägga mej så att det snabbt blir en ny dag som förhoppningsvis inte är lika deprimerande.

Puss Maulin

Träningsvärk!!!

Den här helgen har det varit så fullt upp att jag knappt kommer ihåg när jag gjorde vad. Kom "hem" till Solhult i torsdags och myste med  pappa framför tv:n.

På fredagen så drog jag in till stan för att fika med Dolorez och det tog längre tid än planerat som vanligt eftersom vi aldrig kan sluta prata, dessutom kom vi på att vi skulle måla mina naglar som faktist börjar komma upp i normal längd. Efter det åkte jag och hämtade mor och åkte in till stan igen och handlade. Se kom barnen och vi lagade Tacos tillsammans och käkade. Efter maten drog jag och K (äldsta "barnet") till Gullringen och spelade innebandy med Emil, Tommy , Lukas m.fl det var jätteroligt och jättejobbigt!! Gjorde två mål och två assist *stolt*. Än har man lite bollkänsla kvar även om det tog en match innan jag riktigt kom in i det. Vi kom hem ungefär vid kvart över elva halv tolv om jag minns rätt helt slutkörda. 

På lördagen bestämde jag mej för att barnen och jag skulle åka och bada i Linköping. En kompis hade sagt kvällen innan att han ville hänga på så då tänkte jag att det är lugnt då klarar vi av alla barn. Det som gick lite snett var att vi skulle höras av på förmiddagen och han gick inte att få tag i. Då ringde jag min ängel till kompis Maria och frågade om hon ville följa med istället för jag hade ju lovat barnen att åka till Linköping. Hon ställde upp och för det är jag så evigt tacksam!! Vi tog med oss fika och efter mkt om och men så hittade vi simhallen som jag trodde att jag visste var den låg hehe. När vi sen kom hem skulle Maria och jag åka och hyra film efter maten så vi drog in till stan och hyrde Hitta Nemo som min mamma ville se. Dock när vi kom hem funkade inte filmen för den va så repig att dvd:n inte kunde läsa den. NÅGOT irriterad Malin vid det här laget jag svor en lååång ramsa så mamma fick be barnen hålla för öronen! Men hyr man en filmjävel så räknar man ju med att den ska gå att titta på!!!!!

Idag (Söndag) har jag och barnen mockat stallet sen gjorde jag lunch och rastade hundarna. Nu sitter jag och slappar och laddar batterierna inför bilfärden, som kommer gå först till Västervik där jag lämnar barnen och sedan till mitt älskade Kaalmaaa där pizza och film väntar hemma hos Josse. 

Med andra ord har det här varit en väldigt lyckad och händelserik helg som resulterat i en fruktansvärd träningsvärk. Och eftersom ingen tycker synd om mej för den så får jag tycka synd om mej själv, men bara lite för gud va vältränad jag kommer bli! Kollade vågen idag och det går fortfarande åt rätt håll!!

Power to the people, over and out // Maulin!!
 

Hemma i Astrid Lindgren-landet

Jahapp då var man hemma i lilla Solhult igen. En håla som jag har en slags hat-kärlek till. Människorna som bor här är störtsköna men det blir lätt långtråkigt om man inte håller på med hästar. Men för det mesta är det ganska mysigt, dessutom så får man ju tillfälle att träffa alla kompisar man åkt ifrån.

Det jobbiga just nu är att man längtar efter mammas och pappas hemlagade mat och så när man kommer hem så är köket under total-renovering så inget funkar... = pizza.

Skrev tenta i socialrätt idag som handlade om arbetsrätt, förvaltningsrätt, fastighetsrätt och straffrätt. Jag tyckte det kändes riktigt bra och blir besviken om jag inte får bättre än förra gången, men så länge man är godkänd får man vara nöjd.

Imorrn kommer mor hem det ska bli mysigt att träffa henne och prata. Det var så länge sen vi sågs. Hennes jobb gör ibland att vi springer om varandra när jag är hemma och hälsar på. Hoppas vi ska hitta tid denna gång att umgås lite. Min familj betyder allt för mej och kommer alltid att göra, vi ställer upp för varandra i alla lägen och jag kan prata med mamma och pappa om allt. Jag har insett att jag är otroligt lyckligt lottad för det är inte alla som har det så. Så detta är till mina föräldrar: Tack för att ni finns, älskar er över allt annat och är väldigt stolt över vad ni åstadkommit med jobb och projekt och dylikt det senaste åren! Ni är bäst!

Det var allt för idag Puss och kram MAULIN!!


sommar i Solhult

Terapi

Att blogga har blivit lite som terapi för mej. Man får ur sej sina tankar och funderingar och omges av ett lugn som det va länge sen jag kände.

Jag är en väldigt känslosam person och oftast lagras det mesta tills det spricker. Jag har mina gråt-dagar när jag kan börja stortjuta över en liten bagatell och sen när jag gråtit klart så är det bra sen. Dessa dagar inträffar med ett tre månadersintervall ungefär. Det är ett av mina sätt att få ur mej allt. Ett annat sätt är att träna då kör jag på ibland lite för hårt för att jag är så förbannad. Oftast resulterar det i att jag blir så slut att jag har svårt att gå ner för trappan på gymmet, men va tusan då har jag iaf blivit av med lite ilska.

Nu har jag inte haft en gråt-dag på väldigt länge och jag går i princip bara och väntar. Det har gått ovanligt lång tid sen sist men tror det beror på att jag mår ovanligt bra. Har inte varit så här stabil i mitt psykiska mående på länge och det känns väldigt bra. Ovant men bra :) .

När jag gick i mellanstadiet fick jag ofta höra att jag skrev bra uppsatser och min magister kallade mej den blivande författaren. Sen slutade jag skriva av någon konstig anledning och nu försöker jag ta upp det igen.

Imorrn är det tenta-dags igen och det känns ganska bra. Jag är förberedd och ska ge järnet! Sen blir det ny kurs med "HÖRRNI" och det ska minst sagt bli intressant. Psykologi är det som gäller den här gången och hoppas att det ska bli bra trots att läraren säger "hörrni" efter varje mening.

Ikväll ska jag ta en promenad med Josse och Thessan, ska även laga middag åt dem. Ska bli spännade att se vad de tycker om min Pasta med bacon-röra.

Nu ska jag diska och sen stämma min gitarr den låter som en katt med tandvärk när man spelar på den.

Puss och kram MAULIN!!!


Shopping!!

Idag har jag faktist varit riktigt effektiv med pluggandet! Åkte som vanligt till Emma för det sedvanliga tenta-pluggandet och idag joinade Josse oss. Vi pluggade fram till fyra sen gick Emma och jag hem med hunden Hasse. Efter det bestämde vi oss för att gå till Baronen och ta en cheeseburgare innan vi gick vidare för att spendera mina presentkort på H&M.

På H&M hittade Emma massor av plagg till mej att prova, skönt med kompisar som hjälper en med sånt. :) Det hela slutade iaf med att jag efter enorm beslutsångest kom hem med en vit skjorta och en beige kofta som inte killar och sticks!!

Kvällen har jag spenderat med Josse. Vi har ätit lasagne och kollat på Casanova (herregud va den karln är/var snygg! ).

Imorrn blir det råplugg igen på hög nivå, sen blir det långpromenad med Josse. Känner att jag inte får bli förslappad nu när vågen börjar peka åt rätt håll. Har iaf dragit ner på de flesta onyttigheterna och det är ju ett steg i rätt riktning.

Nehe nu ska jag börja tänka på sängen spöktimmen närmar sig.

Puss och godnatt! Maulin

Bild från när jag va ung och oförstörd ;) tror den e tagen för fyra år sedan.


It's my life

This ain't a song for the broken-hearted
No silent prayer for faith-departed
I ain't gonna be just a face in the crowd
You're gonna hear my voice
When I shout it out loud
It's my life
It's now or never
But I ain't gonna live forever
I just wanna live while I'm alive (It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said "I did it my way"
I just wanna live while I'm alive
It's my life

This is for ones who stood their ground
For Tommy and Gina who never backed down
Tomorrow's getting harder make no mistake
Luck ain't even lucky
You've got to make your owns breaks

It's my life
And It's now or never
I ain't gonna live forever
I just wanna live when I'm alive (It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said "I did it my way"
I just wanna live while I'm alive
It's my life

Better stand tall when they're calling you out
Don't bend don't break, baby don't back down



En av mina absoluta favoritlåtar med Bon Jovi och tycker den stämmer in
ganska bra på mitt liv just nu.
Det är bara att köra på. Det är nu eller aldrig, man lever bara en gång. Jag vill bara göra min grej och skita i vad alla tycker. Problemet kan dock vara att hitta sin grej och det är jag inte säker på att jag har. Jag vet bara att jag är på rätt plats. Var länge sen jag trivdes så bra på en plats som jag gör här i Kalmar. Jag har aldrig varit en småstadsbo, jag är alldeles för rastlös och storleken på den här staden passar mej alldeles utmärkt.

Jag kommer aldrig mer låta någon bestämma vad som är bäst för mej eller inte. Du hade fel, jag klarar visst av att studera, jag klarar av att leva mitt eget liv utan din inblandning och du ska aldrig mer få mej att känna mej värdelös. Den perioden i mitt liv är över nu. Jag är starkare än någonsin nu och starkare ska jag bli! Jag trodde jag inte kunde leva utan dej men oj så fel man kan ha. Det går alldeles utmärkt även att det va så jobbigt i början att jag bara ville springa tillbaka.

Jag hoppas du hittar någon som passar ditt liv bättre, som diskar direkt efter maten och stryker dina skjortor, som gör kroppkakor från scratch istället för att köpa färdiga. Jag kan inte göra annat än att önska dej lycka till. Du förtjänar en sån tjej.

Nu ska jag fortsätta leva mitt liv. Snart kommer Emma och Pär med The black pearl och hämtar upp mej så ska vi åka till Ikea och citygross. Efter det ska vi laga god mat hemma hos mej och snacka skit, life is sweet!

Puss och kram MAULIN!

Love <3

Jag och Thessan :)

Emma och en sliten Maulin

 

Dolorez och Maulin på nyår

Jag och världens bästa pappa!

gullungar

Josse

Maria <3

Några som jag också vill ha med i det här inlägget men som inte finns me på bild är resten av min familj dvs mamma , Patric, Emma och Fredric ni kommer med vid ett senare tillfälle när jag hittat bilder som gör er rättvisa.

Maria jag vet att bilden på dej inte gör dej rättvisa men hittade ingen annan och du betyder så mycket för mej så du fick va med ändå :)

Love you all!! PUSS MAULIN

Fredagsplugg!

Det är dags för fredagsmyyys! Eller nu blev det fel... Fredagsplugg stämmer nog in mer för imorrn är det omtenta på schemat. Känner mej faktist inte så nervös för jag vet att jag gjort mitt bästa och mer kan jag inte göra. Det får gå som det går helt enkelt, allt löser sig i slutändan ändå. Efter tentan blir det film-och spelkväll med några klasskompisar det ska bli riktigt nice.

Idag ska jag på seminarie i straffrätt och diskutera fallen om Bobby och Stureplans-våldtäkterna. Det ska bli sjukt intressant. Det är inte klokt vad en del människor tar sig till. Ibland är det så man börjar gråta.

Om en vecka drar hemåt Vimmerby igen för att jobba med barnen det ska bli roligt. Tänkte jag skulle ha lite fantasi den här gången och hitta på något kul. Om någon har ett förslag så är det välkommet!

Nehe nu ska jag göra mej i ordning o hoppas att bilen startar. Men The Black Pearl brukar aldrig svika så det ska nog gå bra!

Puss och Kraam MAULIN!

Friends are forever, men are whatever!

Den här veckan är lite smått stressig men nu börjar det faktist kännas bättre konstigt nog. Emma och jag kör med studietekniken plugga och se på starwars och plugga lite till. Idag bär det av till Pär med ä kl. 15:45 för att se 6:an. Sen tar vi tag i plugget igen. Känns som att man famlar i mörkret för man vet inte alls vad lärarna är ute efter och vad som de lägger mest vikt vid.

Har också kommit till insikt med att det enda som betyder nått just nu är mina underbara vänner och familj som alltid finns där. För så länge jag har dem så kommer allt att gå bra. Hur saker och ting än utspelar sig.

Tänkte beskriva lite Kalmarfolk för er som undrar vad det är för människor jag umgås med här nere i Kaaalmaa.

Emma: Galen, underbar, rolig, knasig brud som jag bara klickar så bra med. Kommer från norrland så med andra ord kan de ju inte va annat än en bra människa ;).

Thessan: Min underbara, snygga granne som är helt fantastisk och ställer upp i alla väder. Vi brukar äta middag och ibland frukost tillsammans och ha mysiga hemmakvällar. Det är även Thessan som drar med mej till gymet och ser till att jag rör på fläsket. Me like!!

Josse: En tjej som jag också kommit väldigt nära och som jag brukar gå till och mysa och bara ha djupa samtal och disskutioner med. Hon kommer även hon från en håla så hon och jag ska i framtiden ut o bugga o göra sånt som stadsmänniskorna inte förstår sej på ;).

Kim: Min terapeut på msn som går i klassen över. Han drar sej inte för att tala om obekväma sanningar något som för det mesta uppskattas ;) .

Carro: En härlig brud som inte drar sej för o säga vad hon tycker o tänker. Brukar mest ses i skolan men tycker vi funkar väldigt bra ihop.

Liselotte: Eller Schabdullah som hon heter i mitt och Emmas sällskap är en av de härligaste människorna som jag stött på. Drog ett sexskämt för mej en gång som va så kul att jag nästan kissade på mej. Helt oväntat från ingenstans. Har saknat henne massor över jul-uppehållet!

Sen finns det givetvis massor av andra sköna människor som jag umgås med men dessa är de jag umgås mest med. Alla dessa människorna har en särskild plats hos mej. En annan dag får jag skriva en beskrivning av mina älskade vänner i V-by så kaaalmaa-borna får en bild av dem med.

Imorrn börjar skolan igen och det känns riktigt bra. Ska börja med straffrätt och det ska bli jätteintressant och spännande. Visst de fallen vi fått tilldelade och ska läsa är väl inte nått man normalt skulle läsa som kvällslektyr men ibland måste man läsa hemska saker också. Fallen som vi läser är Bobby-fallet och fallet om stureplans-våldtäkterna.

Nu ska jag snart bege mej mot Pär med ä med Emma och Starwars episod 6.

May the Force be with you! / Maulin!

Tråk-måndag

Den här måndagen är den värsta på länge. Massor av tankar som bidrar till dåligt självförtroende och en allmänt hopplös känsla. Försöker desperat att hänga fast vid positiva saker som söta bäbisar, rosa moln, bomull, hundvalpar m.m Men tankarna som istället tränger sig på handlar om hur mycket plugg och städning jag har att göra.


Sitter med min grupp-psykologibok och känner att det här kommer ta tid. Men har kommit till hälften och tänkte ta andra hälften imorrn och byta fokus till en annan bok resten av dagen. Min otroligt dåliga studieteknik börjar ge sig till känna. Samtidigt så har jag lärt mej en del av dessa missar och kommer förhoppningsvis ta mej igenom de andra kurserna på ett smartare sätt.

Dagens höjdpunkt känner jag kommer bli middag och plugg hos Mofasa (Emma). Med all säkerhet kommer hon få mej på bättre humör, det får hon alltid.

Det är sånna här dagar man önska att nån fanns där och bara kunde ge en en kram och säga vad fantastisk man är. Men det får bli ett senare projekt att skaffa en sån ;) . Nu ligger fokus på omtenta den 9e och juridiktenta den 14e.

Nehe nu kan jag inte sitta här och lata mej längre tillbaka till böckernas underbara värld.

Puss och kram MAULIN!

Premiär!!

Jaha då har man blivit en bloggare! Till sist anslöt sig även jag till denna skara människor. Hade problem med att komma på ett bra namn på den och frågade min kära vän Emma om råd. Resultatet blev sektkärringen och det är lite av ett internt skämt mellan Emma , Pär med ä och mej. Det var nämligen så att jag vid ett tillfälle började vråla på gamla psalmer och Emma och Pär såg på mej med sån chockad blick att jag senare va tvungen o skriva en kärleksförklaring till dem på Pärs kyl undertecknad sektkärringen.

Så jag börjar detta nya år med att börja skriva och hoppas att jag åtminstone ska kunna roa några med mitt skrivande.

Idag har faktist varit en riktigt skön söndag. Började dagen med att åka till Mcdonalds ( inget nyårslöfte om bantning här inte) och käkade me Thessan, sen begav vi oss till simhallen där vi plaskade runt o försökte förbränna iaf stripsen från Mc. Efter det handlade vi och lagade spaghetti o köttfärssås MUMS!! Och nu sitter jag här och stirrar på skärmen och försöker komma på fyndiga saker :) . 

Dagens citat från Thessan: " Malin varför ser din bil svart ut?" M: " Den är svart!!!"

Är så himla tacksam för de underbara vänner jag har fått här i Kalmar, tack för att ni alltid finns där. Jag vet att jag inte är en lätt person att umgås med alla gånger. Saknar även mina vänner i Vimmerby men jag vet att även ni finns där när det behövs, precis som jag alltid kommer finnas för er!!

Jag har förresten lyckats igen! Ytterligare en gång så har Malin Pettersson lyckats fatta tycke för en karl som hon tycker verkar intresserad men som det sen kommer fram att han bara vill va kompis. Med andra ord måste jag va en jävligt bra kompis till killar! ;)

Nehe nu kommer jag inte på nått mer vettigt men jag återkommer framöver med fler visdomsord!

Puss o kram o nyp i stjärten MAULIN!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0