Rockabilly möter pluttinutt..



Det är kanske en passade beskrivning på min look som jag hade i lördags när jag gick ut på Sandra med mina kära vänner. Större delen av kvällen var riktigt rolig så då kan man ju summera det som att det var lyckat. :)

Imorrn börjar en ny kurs som heter sociologi och den ska bli jätteintressant ska ha mina glasögon på mej på föreläsningen och för en gångs skull kunna läsa vad det står på tavlan ( annars jävlar). Kommer få leva på nudlar den här månaden efter att jag ätit upp det jag redan har i skåpen för pengarna har redan börjat ta slut. Glasögon är inga billiga saker och fick även lite andra räkningar som inte va så roliga. Men som kärringen som sket i vasken sa: Det löser sej!!!

Snart fyller jag år med och hoppas på ett tillskott i kassan, men mina föräldrar brukar inte ge pengar utan hitta på nått roligt istället så vi får se vad det blir. 21 är ju ingen ålder man direkt firar heller så mina förväntningar är inte så höga. Kanske skulle ta tag i saken och panta min förlovningsring som ändå bara ligger och samlar damm...

Nehe nu blir det sängen för imorrn är en ny dag och då gäller de att va med på noterna!

Puss och godnatt // MAULIN!!!

Glasögonorm!!!

Idag har jag blivit glasögonorm och det känns himla bra. Nu kommer jag äntligen kunna se vad det står på alla powerpoint på föreläsningarna. Jag fick två par till priset av ett så jag försökte välja ett par som va lite mer diskreta till typ bilkörning och sånt och ett par som va lite roligare.

Åkte ut till modehuset med Emma och Linda efter att Emma och jag fikat lite på stan, E köpte tre par skor och det hade jag också velat men eftersom brillorna gick på nära 2 lax så får jag stå över shopping den här månaden. Dock ska jag unna mej att gå ut på lördag och ha kul till Björn Rosenström.
Den här månaden kommer jag tillbringa de flesta helgerna borta så då får jag passa på att umgås med brudarna nu istället. :)

På måndag börjar ny kurs och det känns riktigt bra nu är snart den här terminen slut och vi får gå på sommarlov. Den här sommaren kommer antingen bli intensiv eller väldigt slapp och jag hoppas nästan på intensiv. Jag vill verkligen jobba så jag kan lägga undan pengar så man slipper fönstershoppa hela tiden.

Nu ska jag äta lite middag och sen dra till Thessan.

CIAO ! / MAULIN!!!

Shutter Island...

Var en film som jag verkligen inte hade några som helst förväntningar över när jag gick och såg den men som överraskade mej rejält. Jag är en riktig fegis när det kommer till film. Finns det en minsta antydan i trailern att det är en läskig film så ratar jag den direkt !! Men när min klasskompis Gustav ville se den på bio och tjatade ett tag så gick jag med på att gå och se den. Vi blev ett helt gäng som gick och det var jättetrevligt, gänget bestod av Gustav , Josse, Emma och Pär och yours truly. Och det visade sej att filmen va riktigt bra!!

 

Ska eventuellt åka till London i April och ser fram emot det MYCKET!! Annso efterlyste en reskamrat och jag va inte sen att hoppa på. Nu ska jag bara fixa ett pass det kan ju va bra att ha :) va ett tag sen jag va utomlands så passet jag har har hunnit gå ut... Så nu ska jag försöka va ännu mer sparsam än innan för att kunna hitta på lite när jag är där.

 

Imorrn bär det hemåt V-by igen för mamma ville ha sällskap i helgen när pappa drar till Sthlm. Får se vad jag hittar på, hade först tänkt dra till pumpen men det lägger jag nog ner med tanke på det där med sparsamheten.

 

Har börjat tvivla på om detta är rätt utbildning eller rättare sagt tvivla mer för det har aldrig kännts riktigt hundra. Men vad ska man göra istället liksom? Det finns så mycket saker som jag skulle vilja lära mej och studera bland annat språk och det känns väldigt frustrerande att inte veta vad man vill..

 

Imorrn ska jag på synundersökning. Kan knappt läsa vad det står på powerpointsen på föreläsningarna så det känns som att jag kommer bli glasögonorm, ytterligare en utgift weeeiii!!

 

Nähe dags för sängen !!

PUSS MAULIN!!

Städdag!!

Nu är det dags för storstädning både i lägenheten och i mitt huvud. I mitt huvud ska jag försöka städa bort all negativitet och få in lite nya fräsch positiva tankar. Jag har även börjat att stå upp mer för mej själv då jag har märkt att jag är en ganska stor toffel. Jag har alltid trott att det är bra att ställa upp för andra och visa att man finns där, men även jag har gränser. Dessa gränser har jag struntat i tidigare och ändå ställt upp på saker som jag kanske för tillfället inte har lust eller tid med, men det har straffat sig i slutändan.

Så nu är det slut med daltandet, men jag vill ändå att folk ska veta att man kan be mej om tjänster men man kommer få ett ärligt svar tillbaka om jag vill ställa upp eller inte. För de flesta gångerna vill jag ställa upp! Jag tror helskarpt på att hjälper man människor och ställer upp så får man igen det i slutändan.

Skolan tycker jag flyter på ganska bra nu. Den här kursen är mycket roligare än den förra, dock är böckerna väldigt sega. Men allt som allt känns det bra.

Nehe min disk diskar tyvärr inte sej själv så måste sätta fart.

PUSS & KRAM MAULIN!!!

mirror mirror on the car... where are you????

Igår åkte jag , Thessan och Mofasa till IKEA-området och shoppade loss. Jag skulle ju bara agera chafför men det slutade med att jag köpte ett par skor som jag bara äääälskar, två ögonskuggor och en topp på H&M så det gick inte så bra. Samtidigt så känns de väldigt bra för det va riktiga fynd!!

Idag har vi haft seminarie och vi har redovisat vårt kapitel om identitet det gick riktigt bra tycker jag..Sen imorrn ska vi sitta och göra grupparbete innan jag drar till Vimmerby. Blev bjuden på förfest hos Mathilda på lördag och med tanke på hur kul det va sist så kunde jag ju inte tacka nej. Efter det blir det pumpen i vanlig ordning. =)

Har varit riktigt duktig med träningen den här veckan, simmade i måndags och styrketränade igår och det känns idag vill jag lova!! Vågar knappt tänka på hur det kommer kännas imorrn. Men guud va fit jag kommer bli!! beach 2010 here I come!!

Kollar på sveriges värsta bilförare och jag blir helt stum av förundran över hur dessa människor överhuvudtaget har fått körkort!!! Dom måste ha fått de i cornflakes-paketet eller nått! Jag menar så himla svårt att backa i en bana är det inte om man bara KOLLAR I SPEGLARNA!! Nu har jag lite svårare med detta eftersom EMMA FÖRSTÖRT min vänsterspegel som jag typ använder mest när jag kör men jag har ännu inte kört i nått. Jag kan iaf med all säkerhet säga att jag inte är sämst på att köra bil.


Mina snygga dojjor I just looove them!!

Puss och kram MAULIN!!!

Berg och dal-bana

Så är mitt känsloliv just nu. Det går upp och lika fort dalar det så man blir helt toookig!! Jag vet att jag måste jobba med det här att vara själv, det är något som jag fortfarande har svårt att vänja mej vid. Men kan jag hjälpa att det är så förjordans tråkigt? När man väl suttit några timmar och kollat på tv, diskat, suttit vid datan, lyssnat på musik vad gör man då??? Jag är en social varelse som trivs bäst med folk runt omkring mej. Man behöver inte alltid göra en massa saker men bara umgås och snacka skit funkar bra för mej.

Självklart inser jag också att man måste kunna umgås med sej själv ibland också, och jag jobbar på det!! Tänkte jag skulle börja öva den här helgen eftersom alla mina kompisar lämnar Kalmar.

Idag började en ny delkurs som heter socialpsykologi och den kommer bli intensiv men också väldigt intressant tror jag! Innan föreläsningen så drog Emma och jag och badade i simhallen. Vi simmade och gjorde vår sedvanliga vattengympa med magövningar som tar död på en och stretching.

Jag verkligen älskar mina vänner, tack för att ni alltid finns där. Utan er så skulle jag må så mycket sämre. Så här bra som jag har mått det senaste halvåret kan jag knappt minnas när jag kände sist. Jag nämner inga namn för jag tror att ni vet att ni betyder mycket för mej vare sej ni bor i Vimmerby, Kalmar , Sthlm eller nån annanstans. Jag finns alltid här för er i vått och torrt och det hoppas jag att ni vet.

Nu blir det sängen för jag kommer inte på nått mer att skriva nu..

Natti natti och puss o kram MAULIN!!!
RSS 2.0