Life is a climb... but the view is great!

Gud va jag är glad att jag har människor i min omgivning som gör mig glad. Igår chattade jag med min underbara storebror och båda hade webkamerorna igång. Vi satt och gjorde fula miner till varandra och sen skickade han ett klipp och sa att det va på mig när jag sjöng i melodifestivalen. Hjälp tänkte jag för jag visste ju att min andra bror hade filmat, tänk om dom lagt upp det på tuben utan att säga nått. Men så var inte fallet utan det var ett klipp på en kvinna som försökte sjunga opera. Det var en kvinna med någon form av utvecklingsstörning och visst det är taskigt att skratta åt sådant det erkänner jag. Men jag skrattade så tårarna sprutade och jag såg att Fredde skrattade åt mej och då skrattade jag bara ännu mer!

Ibland är det inte så mycket som behövs för att bli på bra humör. Ett roligt skämt eller video-klipp, en komplimang när man minst anar det eller bara en vän som kommer på besök och kollar på dåliga komedier tillsammans med en.

Jag är inte på topp nu och det är därför det går segt med uppdateringarna men det kommer bli bättring, det blir det alltid förr eller senare. Jag kommer kämpa med näbbar och klor för att fortsätta va en evig optimist, inget ont som inte har nått gott med sig som det så fint heter. :)

Jag har en sjuk hemlängtan till Vimmerby just nu, saknar min familj och mina vänner där massor. Samtidigt vill jag inte lämna livet jag har börjat bygga här i Kalmar för let's face it, det har varit en väldigt nyttig erfarenhet att flytta hit. Jag råder alla att om så bara för en kort period, lämna tryggheten och prova på att bo någon helt annanstans, minst tio mil bort. Det gör att man får perspektiv på saker och ting på ett helt annat sätt.

puss o kram o nyp i stjärten!

MAULIN!!

Äventyr på Öland

Igår var det fint väder när vi åkte till skolan, de va en sån där dag när man känner att livet kanske inte suger så hårt trots allt. När vi sedan satt på föreläsningen frågade Josse om vi inte skulle ta en tripp till Öland och spela minigolf på eftermiddagen. Givetvis gillade jag den idén och det resulterade i att jag, Josse , Emma , Gustav och hunden Hasse drog till Öland så fort vi ätit lunch.

På väg till öland spelade vi dansbandslåtar i stereon (mest för att reta Emma som hatar dansband) och diskuterade vart vi skulle hitta en minigolfbana. Det var inte så svårt något utav det :) Vi hittade en camping som låg nästan precis vid brofästet och bestämde oss för att utforska om det var öppet. När så inte var fallet så fick jag syn på en stooor studsmojäng, de va inte en studsmatta utan nästan som en hoppborg utan väggar. Den sprang vi till som små barn och började studsa. Det var sjukt kul och väldigt jobbigt Gustav utmanade alla på tävling i vem som kunde studsa längst utan att ramla vilket var en konst. När det sen bara var Gustav och jag kvar som tävlade så kände jag att detta bara måste jag vinna (dålig förlorare som jag är) och så blev också fallet. Det fanns även en lekplats med linbana och diverse gungor och gungbrädor som vi givetvis var tvungna att prova :) .

Eftersom själva huvudorsaken till Ölandsbesöket var att vi skulle spela minigolf så drog vi vidare i sökandet efter ett ställe som hade öppet. Det dröjde inte länge förrän vi hittade en till camping som hade minigolf och den såg också stängd ut till en början, men en jättetrevlig kvinna öppnade åt oss så att vi kunde spela. Det hela slutade med att jag kom trea besegrad av golfaren gustav som vann och josse kom tvåa dock måste nämnas att det var jämt mellan josses och mina poäng ;) emma hade lite otur så hon fick jumboplatsen vilken jag var glad att jag slapp eftersom alla hela tiden retar mej för att jag är dålig förlorare. Men det var faktist inte jag som svor mest denna dag.

Eftersom jag inte mår på topp just nu på grund av olika omständigheter hemma så var detta något jag verkligen behövde för att få tankarna på annat. Tack alla mina underbara vänner för att ni alltid finns där ingen nämnd ingen glömd!! Ni vet själva om ni ska ta åt er :)

Kärlek till er!! //MAULIN!!!

Oj oj oj

Va länge sen det va jag skrev nått här... Skärpning Malin Pettersson!!! Det har inte hänt jättemkt sen sist. Va i Linköping med en kompis som jag inte träffat på länge och det var jättekul att träffa han igen och snacka skit. Sen va det visst valborg med och den var riktigt lyckad med förfest hos Lucke och avslutning på Örsåsa. Full som en kastrull blev jag och riktigt roligt var det!

Nu har sista delkursen inför sommaren börjat och nu har nedräkningen till sommarlovet börjat på riktigt. Jag känner att min motivation tryter mer och mer och kämpar för att överhuvudtaget kunna hänga med någorlunda. Ska lägga i sista växeln nu och sen inte ägna skolan en tanke på hela sommaren. Det ska bli såå skönt!

Har även börjat på ett litet musikprojekt som jag hoppas kunna fullfölja, mer info om detta kommer senare..

Nu ska jag titta på True blood med underbara Alex Skarsgård yummy!!!

Puss MAULIN!!!
RSS 2.0