Sommar och sol :)

Oj det va visst ett tag sen. Sedan skolan slutat så har jag bara slappat och det har tagit ett tag att vänja sig vid att inte ha ångest för att man inte öppnat en enda bok.

Anlände till Sthlm förra torsdagen och va barnvakt hela helgen åt mina prinsar till brorsöner. Faster hade bestämt sig för att skämma bort dem ordentligt så på lördagen drog vi till skansen. Väl på skansen så gick vi runt och kollade på älgar och björnar och till sist blev det skansenakvariet där vi fick klappa på boaormen Snoddas. På vägen ut fick grabbarna syn på karuseller men då tyckte faster och Camilla (min kusin som också va med) att vi kanske lika gärna kunde ta en tur till grönan. Så blev det och det blev några turer i nyckelpigan och tekopparna. Väl hemma däckade ungarna så fort de fick huvudet på kudden och jag va inte långt efter. Jag vågar faktist påstå att jag nog va tröttast av alla haha.

Sen på söndagen blev lill-fis sjuk och spydde en halvtimme innan föräldrarna kom hem så då fick känsliga faster torka spyor.. inte det trevligaste men man kan ju inte gärna bara låta det ligga. Dagen efter vaknade jag med feber och blev liggandes i några dagar.

Jag hann iaf pigga på mej lite innan jag åkte hem och shoppade lite i Skärholmen, det som inhandlades var en jättesnygg fodralklänning och lite andra småsaker. Åkte sedan hem och kände en otrolig lättnad när jag steg innanför dörren i min lilla etta. Visst den har inte alla bekvämligheter som brorsans ställe har men det har blivit min fristad där jag kan bestämma precis allt själv, det är något som jag fortfarande håller på att vänja mej vid. Att inte behöva ta hänsyn till andra än sej själv, både på gott och ont. För visst saknar jag att ha någon där, hade jag påstått något annat hade jag ljugit. Det som va skönast att komma hem till var tystnaden, för det blir ganska livat med småbarn. Att kunna sova länge utan att bli väckt av en ilsken Elliot som skriker att han kan själv va också ganska skönt. :)

Ska snart bli lite duktig på att lägga upp bilder också men känner att jag tar en sak i taget.

Imorrn ska jag på besök på jobbet och det känns pirrigt som tusan men tror det kommer gå bra. Sedan bär det av hem till päronen i Vimmerby och midsommarfirande hos Thobbe och Maria. Ser fram emot det massor!

Nu blir det sängen för mina ögon går i kors.

PUSS MAULIN!!
RSS 2.0