Fried green tomatoes...

Idag har jag haft en sån där dag när jag absolut inte gjort ett piss. Jag har i princip legat i sängen hela dagen och kollat på serier på datorn. Bortsett från när jag gick till pizzerian och köpte en sallad (!) och när Josse och jag tog bussen till Emma för att hämta min bil.

Igår skrev jag tenta i utvecklingspsykologi och det kändes ok det kan gå hur som helst, har absolut ingen aning vad hon ville ha ut av vissa frågor men några frågor kände jag mej säker på. Efteråt gick jag och Josse på stan och handlade ett par jeans som sitter som en smäck. På kvällen blev det dags för tentaslask och det började med förfest hos Emma. Jag och Josse var rejält på G speciellt yours truly som nog tog en jäger för mycket =). När klockan närmade sig åtta så drog vi vidare till Harrys där det avr bowling som gällde och eftersom jag tagit en jäger för mkt gick första serien inge vidare men andra serien gick över förväntan! Sen drog vi vidare till studentpuben och sen O'learys det var en riktigt rolig kväll och bilder kommer på fb när jag hämtat min kamera som Josse har.

I morgon ska jag på jobbmässa i kalmarsalen och jag hoppas verkligen att jag får ett sommarjobb så jag kan stanna i Kalmartrakten. Nu när jag har en egen lägenhet så är det ju kul om man kan bo i den också även på sommaren.

Nu ska jag snart gå bort till Josse för att ha lite lördagsmys med melodifestival, chips läsk och sist men inte minst en hyrfilm som jag inte sett på evigheter nämligen stekta gröna tomater.

Puss o kram o nyp i stjärten MAULIN!!!

fjortispose :P

Se upp i backen!

Helgen som gick var jag återigen hemma hos mamma och pappa. Denna gång för att jobba med barnen. Vi började med att göra hemmagjord pizza på fredagen innan jag drog och spelade innebandy i Gullringen det blev riktigt gott det blev en capricciosa och en variant med salami och lök givetvis också mängder med ost!!

På lördagen så gjorde vi Alla hjärtans dag-kort och de blev jättefina, de barnen är så himla kreativa och duktiga så där ligger man i lä, även att jag blev väldigt stolt över mina kort!

På söndagen ansåg alla vuxna i huset att nu har ungarna suttit lite väl mycket vid dator och tv så jag och pappa drog med oss alla fyra ungarna ut och åkte pulka. Det var riktigt roligt!! Jag drog på mig min vreta-jacka från tiden när jag läste jordbruk och mammas termobyxor och mössa här skulle minsann inte frysas!! Vi tog med oss både pulkor, spark och snowracer och gick bort en bit på en grusväg som leder till våra grannar (det finns grymma backar på den vägen). Vi tog första backen för där har man bra uppsikt om det skulle komma en bil. Ungarna körde pulkarace och det var riktigt kul att se dem ha så kul. Det blev några vändor för egen del också och en gång tyckte jag att jag skulle prova sparken... Mindre smart eftersom jag inte är så van och backen både är ganska brant på ett ställe och svänger. Det började bra men när jag passerat det branta partiet tyckte jag att nu går det lite väl fort så jag satte ner en fot lite för häftigt så pladask så låg jag där i snön som en säl. Men mjuk som man är så gjorde jag inte illa mig. Sen gav jag upp det där med spark och lärde barnen fula knep i pulkarace istället nått som nästan resulterade i bråk senare när de väl skulle testa knepen själva. Bra förebild man är haha.

Nån romantik blev det dock inte på alla hjärtans dag men det gjorde inte så mycket för jag hade mys framför tv:n med mamma och pappa istället. Alla hjärtans dag har jag en slags hat-kärlek till. Jag tycker om att visa för folk jag tycker om att jag bryr mig men samtidigt så bygger det också upp en massa förhoppningar och medför därför också besvikelser när det inte går som man tänkt sig. Det här året kändes det extra tungt på alla hjärtans eftersom man va singel men samtidigt har de innan inte varit så kanon heller.

Nu ska jag laga spaghetti och köttfärssås och fortsätta med min tvätt.

Puss och kram MAULIN!!!

Det så mkt snö att man kunde slå sej ner i vägkanten :)

Skymtar ljuset i tunneln

Nu börjar min barnobservation äntligen bli klar. Har suttit och skrivit på den hela dagen och nu får den vila tills imorrn och då blir det finslip och källförteckning som ska till innan hörrni-tanten får den. Den här helgen blir det mycket jobb, v-vik barnen kommer imorrn så det blir fullt upp. På söndag ska jag försöka underhålla mej själv så jag inte deppar ihop fullständigt får se om jag hittar nån vän som vill hitta på nått.

Mamma och jag hade mys förut och spelade skip-bo i köket som faktist nästan är klart nu. Det är bara kaklet som ska upp och en strykning på fönstret.

Den här veckan ska jag väl ärligt erkänna att jag mått ganska kasst men det börjar kännas lite bättre. Men samtidigt så kan man inte må bra jämt. Jag har mina ner-perioder det har jag haft ända sen jag va liten men jag vet ju också att dom går över. Ibland snabbt och ibland tar det tid.

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva mer idag. Jag har ingen inspiration så ni får ha de bra så länge.

Puss Malin

<3

Jag har funderat ganska mycket senaste tiden på det här med kärlek. Kärlek till familj , vänner, och givetvis killar (men de har inte varit så aktuellt på sista tiden). Alla behöver vi kärlek för att klara vår vardag, spädbarn kan dö om de inte får kärleksfull behandling och ärligt talat så mår väl ingen bra utan kärleksfulla stunder?

Som tjej så gillar jag att se på chick-flick filmer och oftast finns det en karaktär som dyker upp varje gång, antingen som huvud- eller biroll. Tjejen med kärleksproblem, tjejen som är en kanontjej egentligen men som helt enkelt inte får till det. Denna karaktär brukar jag identifiera mej med. Ett exempel på en sådan karaktär är Bridget Jones, henne känner jag igen mej mycket i. Knasig, klantig och lite för ärlig ibland.

En annan sak som stör mej är att man alltid vill ha nån som är ouppnåelig. Det behöver inte betyda att killen är upptagen, han kanske är på annan ort eller helt enkelt inte intresserad av dej på det sättet. Det kanske finns killar i din närhet som du vet är intresserade men de är helt enkelt inte "din typ".

Jag känner att den som lever får se. Just nu orkar jag inte lägga någon överdriven energi på just killar. Nu ligger mitt fokus på mina fantastiska vänner och på skolan och jag ska bara försöka ha roligt.

Detta inlägg är till alla människor i min närhet som jag tycker om ni vet förhoppningsvis vilka ni är. Tycker ni om mej så tycker jag nog om er också med ganska stor säkerhet. :)

Puss och kram och nyp i stjärten// MAULIN!!!!


ouppnåelig???

RSS 2.0